Groepslessen

Wilt u deelnemen aan de groeps-lessen bij Fit Centrum Ede,
schrijft u zich dan van te voren in.
De inschrijfmap kunt u vinden bij de balie.


 

Fitcamp
Een full body workout gebaseerd op doorzettingsvermogen, discipline en teamwork!  Interval- en fitnessoefeningen zorgen ervoor dat jij je fitheid optimaliseert. Tijdens de training werk je aan je conditie, kracht,  snelheid, wendbaarheid en explosiviteit.


Circuit Fitness + Buikspierkwartier
Een ideale vorm van krachttraining, waarbij je een aantal spieropbouwende fitnessoefeningen uitvoert zonder lange pauzes. Een groepstraining waarbij je zowel het onder- als het bovenlichaam traint in ongeveer een half uur. Als extra volgt het buikspierkwartier, de beste manier om dit gebied eens flink aan te pakken.


Cycling
Bij Fit Centrum Ede zorgen wij ervoor dat je op jouw eigen niveau kan trainen.  Zo hebben we cycling voor beginners en gevorderden. Een uitdaging voor de echte cycling- of fietsliefhebber, de intensiteit ligt hoger dan het gewone fietsen en je werkt aan je vetverbranding en conditie. Cycling is zweten, zweten en nog eens zweten!


Power 
Een leuke mix van bewegen op muziek, stabiliteitstraining, spierversterking en rek- en strekoefeningen. Dit zorgt voor een betere coördinatie en balans, sterke rug- en buikspieren en meer lenigheid. Met behulp van halters en dumbbells worden de spierconditie en spierversteviging van het hele lichaam getraind.

 


Crossje-Fit 
Crossfit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

 

BBB

Tijdens een BBB workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier.

 

Yoga 

Iedere ademhaling loopt gelijk met een beweging.Yoga komt van het Sanskriet woord Yuk wat staat voor vereniging of verbinding. Yoga gaat over verbinding tussen lichaam geest en ziel. Door het beoefenen van Yoga werk je aan flexibiliteit, kracht  gegrond zijn, balans en in het hier en nu zijn. Naast de lichamelijke effecten zul je ook mentale effecten gaan bemerken.