Fysio

 
Even voorstellen
 
Bernard Scholten is mijn naam en ik ben van All-in fysio. Ik ben in september 2015 mijn fysiotherapiepraktijk gestart in het Fitcentrum. Ik heb de opleiding voor fysiotherapeut gedaan aan Thim van der Laan in Nieuwegein. 
Daarvoor heb ik een sportopleiding gedaan en trainingen gegeven in diverse takken van sport (zoals tennis, fitness en atletiek). Ook ben ik sportinstructeur geweest bij defensie. Ik heb in de afgelopen periode een tennisschool gehad en ik geef nu nog steeds tennistrainingen. 
 
Ik woon in Doorwerth en in 2016 word ik 50. Ben getrouwd met Margreet en heb een zoontje Sander van net 1 jaar (in 2015). Mijn hobby`s zijn tennis, skeeleren, hardlopen, skiën en fitness. De kans bestaat dus dat u me tegenkomt in de sportzaal. 
 
Mijn visie is dat de behandelingen altijd afgestemd zijn op de wensen en de mogelijkheden van de cliënt. Als fysiotherapeut maak ik een diagnose op en bespreek ik met u welke behandeling ik u adviseer. Eventueel werk ik dit uit in een behandelplan.  Ik ga ervan uit dat u als cliënt zelf een grote bijdrage kan leveren aan uw herstel (of het voorkomen van blessures. Ik geef u graag de handvatten en de steun die u daarbij nodig heeft.
Daarnaast geef ik sportmassages en personal training. De tarieven vindt u binnenkort elders op deze site. 
 
Als u vragen hebt, spreek me dan gerust (vrijblijvend) aan. Mijn aanwezigheid vindt u elders op deze site en op het bord in het in het Fitcentrum.
Bellen of mailen kan ook. Zie de gegevens hieronder  
 
Ik zie u graag in het Fitcentrum
 
 
Bernard Scholten   
06 50253667
 

Aanwezig
Maandag 14.00 – 17.30 uur
Dinsdag 9.00 – 12.00 uur
Woensdag 17.30 – 22.00 uur
Donderdag 13.30 – 17.00 uur
Vrijdag 13.30 – 17.00 uur