Evenement Sally Challenge 13 mei

Beste Leden, Hallo allemaal,

Als eerst stel ik mijzelf even aan u voor, voor velen ben ik inmiddels een bekend gezicht maar voor een enkeling nog onbekend, mijn naam is: Yorben Debevère, 19 jaar en 2e jaar student van het ROC A12 SPORT EN BEWEGEN. Ik heb de opdracht een geweldig evenement te organiseren bij mijn stage bedrijf, in dit geval Fit centrum Ede. Nog best een leuke uitdaging en daarom vraag ik jullie mij hier in te steunen en vooral sportief mee te doen aan deze “Sally Challenge.“

Wanneer:       zaterdag 13 mei 2017

Tijd:                10.00-12.00 uur

Locatie:          Fit Centrum Ede

Ik nodig jullie van harte uit om je voor woensdag 10 mei a.s. aan te melden bij Fit Centrum Ede doormiddel van een telefoontje of aan de balie! Neem vooral vrienden, kennissen en familie mee en daag hen uit! Ga deze onderlinge strijd met elkaar aan…….

Bij deze challenge ga je 5 verschillende oefeningen af op het nummer ‘’bring sally up’’ je wint door zoveel mogelijk punten te scoren de maximale punten die je kan scoren zijn 5 punten.

Hoe werkt de punten telling? Zodra je al vroeg stopt krijg je 0 punten als je halverwege stopt krijg je een 0,5 punt en degene die de oefening helemaal afrond krijgt 1 punt.

De winnaar ontvangt een leuke prijs. Als je meer info wil over deze “Sally Challenge” kijk dan snel op onze Facebook pagina en schrijf je in aan de balie of bel voor meer informatie naar Fit Centrum Ede.

ALLEMAAL VOOR EEN GOED DOEL: Gezondheid, Behendigheid, Doorzettings-/Uithoudingsvermogen, Plezier en Uitdaging.

 

MET SPORTIEVE GROET,

 

Yorben Debevère

ROC A12 SPORT EN BEWEGEN

Fit Centrum Ede