Fit Centrum Ede start dit najaar met een Vitaliteits- beweegkalender voor senioren

Wat is vitaliteit nou eigenlijk? In onze beleving hoorde het woord "vitaliteit" bij krasse ouderen. Oudere mensen die nog volop in het leven staan en doen wat ze leuk vinden ook al laat hun lichaam ze af en toe in de steek. Daarom helpt het om meer te bewegen, dit zorgt namelijk voor meer vitaliteit. Wij als Fit Centrum Ede willen senioren daarin begeleiden. 

Fit Centrum Ede helpt senioren graag om actief en gezonder ouder te worden. Zowel individueel als in groepsverband kunnen de senioren bij ons aan de slag. Een half uurtje bewegen per dag kan al voor een hele verbetering zorgen! Bewegen is de beste remedie tegen diverse ouderdomsziekten. Fitte mensen zijn weerbaarder en staan veelal positiever in het leven, daarnaast blijven de spieren soepel en de botten langer sterk. U bent actief, maar gaat niet tot het uiterste. Het gaat om het plezier van samen sporten terwijl u het lichaam in vorm houdt. Fit Centrum Ede is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Door persoonlijke begeleiding voelt u zich al snel thuis bij Fit Centrum Ede. Het vitaliteits- beweegkalender voor senioren zal een extra steuntje in de rug zijn.

Bent u nieuwsgierig? U mag dan altijd bellen met Fit Centrum Ede: 0318-613 372 of een mailtje sturen naar info@fitcentrumede.nl