Tarieven

U kunt als sporter bij Fit Centrum Ede zeven dagen per week onbeperkt fitnessen op hoogwaardige cardioapparatuur en krachtapparatuur. Zelfstandig of onder begeleiding, wat u wilt.

FIT CENTRUM Losse training                                                  

- € 10,00

FIT CENTRUM Tienrittenkaart
Aan de hand van deze pas kunt u 10 keer onbeperkt gebruik maken van onze diensten en faciliteiten. Na 10 keer sporten kunt u ervoor kiezen om over te gaan tot een abonnement naar keuze of te stoppen. Deze pas verplicht u dus tot niets. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze sportschool! De pas heeft een geldigheid van 3 maanden.

- € 75,00 Tienrittenkaart

FIT CENTRUM FLEXIBEL ABONNEMENT  
Een abonnement die je maandelijks op kunt zeggen.

- € 32,50    PER MAAND

FIT CENTRUM KWARTAALABONNEMENT   (3 maanden) 
Voor wie niet meteen wil vastzitten aan een jaarabonnement en het fitnessen eerst even wil proeven. Het Fit Centrum Kwartaalabonnement wordt elke drie maanden automatisch verlengd met een maandelijks opzegbaar abonnement voor de prijs van een automatische incasso kwartaalabonnement.

- € 28,50   PER MAAND

FIT CENTRUM JAARABONNEMENT   (12 maanden)
Een uniek laag maandtarief voor onbeperkt sporten! Na het einde van de contractperiode wordt het abonnement automatisch omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement voor de prijs van een Fit Centrum Ede automatische incasso jaarabonnement.

- € 24,50   PER MAAND

FIT CENTRUM TWEEJARIG ABONNEMENT   (24 maanden)
Ja, u kunt nog minder betalen! Na het einde van de contractperiode wordt het abonnement automatisch omgezet naar een maandelijks opzegbaar abonnement voor de prijs van een Fit Centrum Ede automatische incasso tweejarig abonnement.

- € 19,50   PER MAAND

FIT CENTRUM KINDER ABONNEMENT   ( 12 maanden )
Een bezondere abonnement om onbeperkt te sporten voor mensen van het leeftijd van 10 t/m 18 jaar! Kinderen van 10 t/m 14 jaar moeten wel onderbegeleiding fitnessen

- € 12,50  PER MAAND

M/V pas (Geregistreerd partnerschap, M/M of V/V behoort ook tot de mogelijkheden; 12 maanden)  
Heeft u een geregistreerd partnerschap? Dat komt goed uit! Bij Fit Centrum Ede sport je met z'n tweeën al voor € 30,00 per maand. U bespaart een hoop, en u kunt gebruik maken van alle groepslessen (behalve boksen) binnen Fit Centrum Ede. Minimaal 18 jaar of ouder.

- € 30,00 PER MAAND (VOOR TWEE PERSONEN)

M/V pas (Geregistreerd partnerschap, M/M of V/V behoort ook tot de mogelijkheden; 24 maanden)   Heeft u een geregistreerd partnerschap? Dat komt goed uit! Bij Fit Centrum Ede sport je met z'n tweeën al voor € 25,00 per maand. U bespaart een hoop, en u kunt gebruik maken van alle groepslessen (behalve boksen) binnen Fit Centrum Ede. Minimaal 18 jaar of ouder.

- € 25,00 PER MAAND (VOOR TWEE PERSONEN)

FIT CENTRUM BOKS ABONNEMENT (12 maanden) 
Ook voor de vechtsporters onder ons hebben we boks lessen die door een prof bokser worden gegeven. Er zijn meerdere boks lessen in de week met verschillende tijden zodat er altijd wel een mogelijkheid bestaat om even lekker alle energie eruit te slaan. Met dit abonnement is het alleen mogelijk om de boks lessen te volgen en daarbij gebruik te maken van de kleedkamer en sauna. Na het einde van de contractperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar.

- € 25,00 PER MAAND

FIT CENTRUM BOKS + FITNESS ABONNEMENT (12 maanden) 
Wilt u naast het boksen ook fitnessen… dat kan al voor een tientje per maand meer! U kunt naast het boksen, overal gebruik van maken. Dus ook van de fitnessapparaten, lossen gewichten & andere groepslessen. Na het einde van de contractperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar.

- € 35,00 PER MAAND

M/V FIT CENTRUM BOKS + FITNESS ABONNEMENT (12 maanden) 
En natuurlijk ook voor boksen is er een M/V abonnement… Heeft u een geregistreerd partnerschap? Dat komt goed uit! Bij Fit Centrum Ede boks & sport je met z'n tweeën al voor € 45,00 per maand. U bespaart een hoop, en u kunt gebruik maken van alle groepslessen binnen Fit Centrum Ede. Minimaal 18 jaar of ouder. Na het einde van de contractperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar.

- € 45,00 PER MAAND

- 10 rittenkaart €60,-

FIT CENTRUM CLUBCARD   (EENMALIG)
Aan deze clubcard worden al uw klantgegevens gekoppeld en deze verschaft u tevens toegang tot Fit Centrum Ede. De bijdrage voor de Fit Centrum Clubcard betreft geen borgregeling. (LET OP! Wanneer u besluit te stoppen, vergeet dan niet een maand voor dat uw contract eindigt schriftelijk op te zeggen aan de balie).

- € 15,00    EENMALIG